Galens Inženjering

O nama

Galens Inženjering je deo Galens grupe, koja gotovo dve decenije uspešno posluje na prostoru Srbije i regiona. Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, Galens Inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

Iza sebe imamo blizu 60 uspešno realizovanih projekata, a naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti, koji udruženo deluju u cilju izgradnje najkvalitetnijih i najsavremenijih  stambenih i poslovnih objekata ili hotelsko- apartmanskih kompleksa. 

Neprekidno usavršavanje kadrova i praćenje svetskih trendova iz oblasti gradnje omogućava nam uspešnu i pravovremenu realizaciju projekata, a prepoznatljiv način rada i objekti koji krase najatraktivnije lokacije u zemlji i regionu ogledalo su našeg višegodišnjeg poslovanja. Spremni smo da odgovorimo na sve izazove u visokogradnji, brzo, kvalitetno i stručno.

Znanje i iskustvo koje imamo pred nas stavljaju obavezu da svakim narednim projektom postavimo nove standarde i podignemo građevinarstvo u Srbiji i okruženju na jedan novi nivo. Naša vizija je stalno usavršavanje i traganje za novim izazovima.

Izdvajamo