INŽENJERING

Inženjering

Vizija našeg inženjering tima je konstantno usavršavanje i pronalaženje adekvatnih , inženjerskih odgovora na sve izazove u modernom građevinarstvu . Tokom prethodnih godina sticali smo iskustva u različitim sferama visokogradnje i na svaki izazov smo odgovarali stručno, kvalitetno i u predviđenom roku. Naše reference, stručnost, energija i posvećenost poslu svrstavaju našu kompaniju među lidere u polju visokogradnja na srpskom tržištu i u regionu. 

Претходна
Следећи

Naš inženjerski tim je osposobljen za duboka fundiranja i izradu podzemnih etaža koja uključuje zaštitu temeljne jame (uz pomoć armirano-betonskih dijafragmi i šipova), kompleksne mašinske iskope zemlje, spuštanje nivoa podzemnih voda, izradu adekvatne hidroizolacije i slično.

Za izradu armirano-betonskih konstrukcija koristimo sopstvenu, najmoderniju, aluminijumsku i čeličnu oplatu renomiranih proizvođača, uz pomoć koje smo spremni da izvedemo najzahtevnije konstruktivne elemente.

Претходна
Следећи
Претходна
Следећи

U okviru „Galens inženjeringa“ raspolažemo sa velikim brojem izvršilaca na polju zanatskih radova. Obzirom na svakodnevno podizanje lestvice kvaliteta u visokogradnji, ovaj segment nam je izuzetno važan i njemu se pridaje poseban značaj. Zadovoljan krajnji korisnik je naša najbolja referenca!

Претходна
Следећи

U okviru „Galens inženjeringa“ raspolažemo sa velikim brojem izvršilaca na polju zanatskih radova. Obzirom na svakodnevno podizanje lestvice u visokogradnju po pitanju kvaliteta, ovaj segment nam je izuzetno važan i njemu se pridaje poseban značaj. Zadovoljan krajnji korisnik je naša najbolja referenca!

Poseban segment naše kompanije čini naše odeljenje instalacija (HVAC, elektro, vodovod i kanalizacija) , upotpunjeno sa inženjerskim timom osposobljenim da odgovori i na najkompleksnije instalaterske zahteve .

Претходна
Следећи
Претходна
Следећи

Naš inženjerski tim je opremljen savremenom mehanizacijom za sve vrste radova . U okviru „Galens Inženjeringa“ posluje posebno odeljenje koje je zaduženo za nabavku i održavanja širokog dijapazona građevinskih mašina i mehanizacije a sve u cilju ispunjavanja zadatih rokova i planova izgradnje .

U sklopu kompanije Galens posluje fabrika betona „GIB“ čiji su kapaciteti dovoljni da zadovolje sve naše interne potrebe kao i potrebe tržišta.

Претходна
Следећи

Kako bismo uvek išli korak ispred vremena, u stalnoj smo potrazi za inovativnim rešenjima u građevinarstvu. Zahvaljujući tom duhu mnogi proizvodi, koji su danas standard u srpskom građevinarstvu, prvi put su ugrađeni na našim objektima.